Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Trekvartsbyxor

Trekvartsbyxor för dam

Trekvartsbyxor är ett fantastiskt plagg som fortsätter att vara populära bland alla åldrar. Ett praktiskt val av byxor som är något mittemellan långbyxor och shorts. Snygga trekvartsbyxor ger ett stilsäkert intryck samtidigt som det svalkar behagligt under varma dagar. Fanny Michel har ett stort sortiment av moderiktiga kläder till dam. Vi uppdaterar löpande med nyheter så att du alltid ska kunna beställa nya favoriter. Kombinera gärna trekvartsbyxor till dam med accessoarer och en fin överdel för en fulländad stil.

Snygga trekvartsbyxor i svart och vit färg

Blanda färger, former och material på trekvartsbyxor för dam. Vita, svarta och färgglada byxor som låter dig visa vem du är. I det breda utbudet finns trekvartsbyxor för träning och vardag. Oavsett om du vill sticka ut i mängden eller använda vita trekvartsbyxor som ett basplagg har vi plagg till dig. Skapa en garderob där du alltid har något skönt att ta på dig i din favoritfärg. Enfärgat eller mönstrat – du skapar själv din egen stil!

Trekvartsbyxor till fest och vardag

Det passar alltid bra att använda ett par trekvartsbyxor. Trekvartsbyxor är formellare än shorts men erbjuder mer komfort under varma dagar. Från de modeller vilka är perfekta som basplagg till de utsmyckade med detaljer. Många knappar, fickor eller annan utsmyckning som gör att trekvartsbyxor för dam sticker ut. Piffa upp din outfit med snygga skor eller smycken och var redo att gå på fest. Bekväma trekvartsbyxor som lika gärna fungerar lika bra på kontoret som sommarens grillfest.

Trekvartsbyxor i jeans för dam

Jeans i alla sina former är något som känns tidlöst och de går alltid att kombinera oändligt med andra plagg för att få en outfit som utstrålar din personlighet. Hos oss hittar du trekvarts shorts som håller hög kvalitet så att du ska kunna se fram emot att bära dem år efter år. Att fortsätta använda trekvartsbyxor för dam i jeanstyg är bra för både miljön och plånboken. Inspireras av Fanny Michels sortiment av moderiktiga kläder för mogna kvinnor.

En trekvartsbyxa med kvalitet

Jeans i alla sina former är något som känns tidlöst och de går alltid att kombinera oändligt med andra plagg för att få en outfit som utstrålar din personlighet. Hos oss hittar du trekvarts shorts som håller hög kvalitet så att du ska kunna se fram emot att bära dem år efter år.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt