Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Jeanskjolar

Jeanskjolar för dam

År efter år fortsätter jeansmaterialet att bibehålla sin popularitet. Jeanskjolar till dam är ett plagg som fungerar vid alla tillfällen. Bär den i vardagen, på kontoret eller på årets sommarfest. En jeanskjol kan kombineras med en söt topp, en tuff kavaj eller en avslappnad T-shirt. Alla jeanskjolar kan användas till en rad olika tillfällen och blir den outfit du själv önskar. Ett plagg som uppskattas för sitt breda användningsområde. Populärt att använda i alla åldrar och finns i flera härliga modeller.

Knälånga och korta jeanskjolar

Variera stilen genom att bära jeanskjol med olika längd. Knälånga och korta jeanskjolar till dam. Välj längden som du är mest bekväm med eller prova något nytt. En jeanskjol som är kort låter dig visa upp brunbrända ben och en knälång kan skydda från vind. Komplettera stilen med strumpbyxor och det blir ett mångsidigt plagg som kan bäras året runt. Fanny Michel erbjuder ett varierat utbud av jeanskjolar av hög kvalitet. Här shoppar du bra produkter till modemedvetna kvinnor.

Snygg jeanskjol i svart, vit och blå

Jeanskjol i snygg färg som svart, vit och blå kan användas på många sätt. Fungerar lika bra med sneakers som fräsiga pumps. Läs produktbeskrivningen för att få mer information om varje storlek och inspirerande bilder. För lite mer karaktär kan du välja en jeanskjol med volang, slits eller en som har ett slitet utseende. Genom att äga jeanskjolar av olika modeller är det enkelt att snabbt sätta ihop olika stilar efter behov. Ett basplagg som inte går att tröttna på.

Jeanskjolar med stretch, knappar och hög midja

Skön passform med jeanskjolar i stretch – kan lätt bäras hela dagen och fortfarande vara bekvämt. Jeanskjol med hög midja går högre upp och bidrar till att forma in midjan på ett naturligt sätt. Knappar, fransar eller fickor skapar intressanta detaljer som framhäver plagget ännu mer. En tidlös klassiker som kan användas sommar och vinter på dina egna villkor. Slitstarkt material som håller för att användas. Fanny Michel uppdaterar löpande webbshoppen med moderiktiga kläder till kvinnor.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt