Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Långklänningar

Långklänningar för dam

Ett plagg som både är otroligt bekvämt och samtidigt vackert att bära är långklänningar. Det spelar inte någon roll om det är en avslappnad middag med vänner eller storslagen fest – långklänningar till dam är alltid ett bra val. Välj mellan olika modeller i skönt material. Variera mellan kort- och långärmade modeller beroende på om du vill använda din långklänning sommar eller vinter. Kombinera gärna med snygga skor och skapa en personlig stil som får träda fram i din outfit.

Blommiga långklänningar till bröllop och fest

Skapa en sommarkänsla med blommiga långklänningar i alla färger. Plagg med endast två färger eller de som har otroligt många färger och verkligen lyser upp ordentligt. Förutom blommigt mönster finns många andra spännande mönster att upptäcka. Långklänningar är ett bra alternativ i vardagen tack vare sin komfort vilket gör att det kan bäras under många timmar och fortfarande vara bekvämt. Ett plagg som är luftigt och skönt samtidigt som det värmer långt ner på benen under exempelvis blåsiga dagar.

Svarta, vita och gröna långklänningar

Fanny Michel satsar på moderiktiga kläder till dam av hög kvalitet. Här kan du finna svarta, vita och gröna långklänningar som snabbt blir en ny favorit i garderoben. Vill du ha lite mer färg finns rosa och mönstrade långklänningar som är ett självklart val både på jobbet och festen. Många modeller har intressanta detaljer så som dekorativa knappar, volanger, glitter eller knytband runt midjan. Detaljer för dig som vill ha det lilla extra från dina fina långklänningar.

Snygga långärmade långklänningar

För svala sommarkvällar eller vilken vinterdag som helst finns ett brett urval av långklänningar med lång ärm. Långklänningar finns med olika mycket urringningar, öppen rygg eller slits som exempel beroende på när tanken är att du ska bära plagget. Välj det som du är bekväm med eller prova något nytt. Långklänning till dam är kläder som inte går att få nog av. Varje produkt har mått angivet för att du ska kunna mäta och beställa rätt storlek från vår webbshop!

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt