Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Armykavajer

Armykavaj för dam

För en fräckare stil rekommenderar vi army kavaj för dam. Kavaj kan vara ett måste på arbetsplatsen eller som en del av en perfekt outfit. Namnet och stilen på armykavaj kommer från militärens uniformer. Skillnaden mellan traditionella kavajer är många knappar och en annan typ av skärning efter kroppen. Kan användas som en tunnare jacka utomhus eller ersätta den traditionella kavajen inomhus. Armykavaj är ett mångsidigt plagg som kan användas i de flesta situationer – ett bra val för den modemedvetna kvinnan.

Svarta och glittriga armykavajer

Alla armykavajer är inte militärgröna utan det finns en färg för alla smaker. Svarta och glittriga är två av de alternativ som kan finnas i sortimentet hos Fanny Michel. Vi får ständigt in nya plagg och uppdaterar utbudet löpande, vilket gör att sortimentet kan skilja sig åt över tid. Skapa en chic stil som går att variera precis så mycket som du själv önskar. Bär din army kavaj med ett par byxor, till en klänning eller kjol.

Snygga armekavajer till fest och vardag

Armykavaj kan bäras i vardagen, till fest eller av den seriösa affärskvinnan. För att skapa rätt känsla kan outfiten kompletteras med smycken eller andra tillbehör som lyfter helhetsintrycket till en ny nivå. Det finns flera modeller som bidrar till att skapa olika intryck på ett stilsäkert sätt. Ta på dig en army kavaj för dam över din enkla klädsel och genast ger du ett mer professionellt intryck. Ett bra plagg att ha i varje garderob, alltid redo för nya utmaningar!

Armykavaj med knappar

En armykavaj har fler detaljer som utmärker den än den klassiska kavajen. Knappar och manschetter som bidrar med en helt annan känsla. Välj mellan plagg som har stora eller små knappar som är exempelvis guldfärgad eller svart. Flera av plaggen har dekorativa fickor som ger fler vackra detaljer att älska och som bidrar till helhetsintrycket. Praktiskt plagg som alltid går att ta fram och användas med stor variation. Välkommen att inspireras bland våra produktbilder och hitta din nästa favorit av armykavaj.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt