Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Sommarklänningar

Snygga sommarklänningar för dam

Grönskande ängar och ljusa kvällar med vänner hör sommaren till. Matcha känslan med fina sommarklänningar till dam. Fanny Michel säljer moderiktiga kläder av hög kvalitet. I sortimentet finns kläder för både vardag och fest. Välj bland olika modeller, färger och former som låter dig hitta din nya sommarklänning. Välj bland allt från enkla sommarklänningar till dekorativa med många detaljer. Detaljer kan vara knytskärp, knappar eller tassels som drar blickar till sig. Bläddra bland alla spännande plagg i vår webbshop och fyll sommaren med sköna plagg och vackra accessoarer.

Blommiga sommarklänningar till fest och bröllop

Klä upp dig med glada mönster. Trädgårdsfest, AW med kollegor eller bröllop – blommiga sommarklänningar kan bäras på både avslappnade och uppklädda tillställningar. Stora och små mönster som sticker ut från mängden. Fantasifulla mönster, tryck i två färger eller färgsprakande sommarklänningar vilka sprider mycket glädje. Prisvärda och billiga sommarklänningar som kommer att kunna användas under flera säsonger. Sortimentet uppdateras löpande så för att inte gå miste om en perfekt outfit rekommenderar vi att besöka oss med jämna mellanrum.

Långa, korta och långärmade sommarklänningar

Sommarklänningar är plagg som kan varieras på otroligt många sätt. Fyll garderoben med långa och korta. Lite kyligare dagar är det skönt med längre modeller som går ner över benen och riktigt varma dagar kan det svalka skönt med söta sommarklänningar som är kortare. Ärmen på sommarklänningar kan vara allt från axellös till lång. Långärmade sommarklänningar går att bära året runt om de kompletteras med exempelvis ett par leggings. Klä dig i trendiga och sköna kläder i sommar!

Fina vita, blåa och gröna sommarklänningar

Här hittar du sommarklänningar i linne, silke, bomull och många andra material. De finns enfärgade varianter som exempelvis vita, blåa eller gröna. Spetsmönster eller volanger kan lyfta fram sommarklänningar till att bli mer livfulla. Perfekt för att kombinera med snygga skor eller andra tillbehör från Fanny Michel. En komplett stil som kan användas i vardagen, på arbetet eller till festen. Låt dig inspireras av de produktbilder som finns och släpp loss dina sommarkänslor. På varje plagg finns storleksangivelser som låter dig mäta och beställa rätt storlek.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt