Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Vaxade byxor

Vaxade byxor för dam

Vaxade byxor i flera olika färger för dam kommer garanterat att väcka uppmärksamhet i din omgivning. De har många fina detaljer som till exempel flera dragkedjor och byxorna kan kombineras med både en enkel t-shirt eller en elegant skjorta. Den medvetna kvinnan kan vara säker på att det är moderna kläder till riktigt bra priser vid en beställning hos oss. Vi får ständigt in nya spännande nyheter, så besök oss med jämna mellanrum för att inte missa nya favoriter.

Populära färger som svart, beige och grön

Här går det att hitta uppskattade färger som svart, beige och grön. Röda vaxade byxor är enkelfärgade för att de lätt ska kunna kombineras tillsammans med andra plagg och skor. Outfiten utgörs av en helhet och inte ett enskilt plagg. Oavsett om du beställer enstaka plagg eller en hel outfit från oss erbjuder vi snabb leverans på 1–3 dagar och möjlighet att betala med faktura via Klarna. Titta igenom sortimentet och upptäck vilken färg som blir din favorit.

Snygga vaxade jeans

Ett par vaxade jeans passar lika bra på kontoret som på festen. Det är byxor som är mjuka och sköna att bära under långa dagar samtidigt som det är moderiktiga plagg. Gylfen består av en dragkedja och byxmodellen är stretchig för att passa alla former av kroppar på bästa sätt. Byxorna har tydliga mått när det gäller midjemått, beninnerlängd och midjehöjd för att hjälpa dig hitta rätt storlek vid beställning från oss. Har du frågor får du gärna kontakta oss!

Köp vaxade byxor online

Det är enkelt att köpa vaxade byxor online. Alla mått finns tydligt utskrivna i produktbeskrivningen, tydliga bilder visar färg och detaljer på byxor och vi har alltid snabb frakt. Skulle du mot förmodan beställa ett par byxor som inte passar i storleken och vill byta till en annan storlek använder du medföljande retursedel så står vi för frakten. Kombinera gärna vaxade byxor med en överdel från oss som en enkel topp eller en skjorta med mycket färg och mönster.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt