Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Julklänningar

Julklänning dam

Julafton är en härlig och mysig högtid tillsammans med nära och kära. Ta vara på tillfället och gör dig lite extra fin. Hos oss finns ett stort utbud av julklänningar och jultunikor. Fina julkläder som fungerar lika bra på arbetet som vid högtider. Glitter, mönster och enkelfärgat är några av valmöjligheterna som finns. Vi uppdaterar löpande utbudet med nya färgsprakande nyheter. Bra priser och moderiktiga kläder är endast två av alla anledningar att handla från oss. Välkommen!

Julklänning med julmotiv

Låt julkänslan smyga sig på lite extra genom att bära en riktigt vacker julklänning. En julklänning med julmotiv låter dig komma i stämning inför firandet och sprider glädje till andra. Fanny Michel har ett stort utbud av julklänningar i bekväma material. Välj mellan flertalet olika modeller och hitta din nya favorit. Klänning med mönster, i guld eller en julklänning till dam i röd färg – här finns något för alla smaker. Klänning med julmotiv som passar in till både vardag och fest. Kom in i butiken i Göteborg eller beställ via vår webbshop. Alla beställningar behandlas och skickas inom 1–3 arbetsdagar.

Klänningar till jul

Runt julen är det mycket firande. Julbord eller julfest med jobbet och mysiga tillställningar tillsammans med nära och kära. En julklänning i garderoben gör att du alltid är redo att ge dig ut och äta gott och umgås. Vi har många vackra julklänningar till dam som med inspirerande julkänsla. Klänningar till julafton och alla tillställningar som hör julen till. Kombinera med sköna leggings eller accessoarer för att skapa en effekt utöver det vanliga. Fina julklänningar gör det roligt att klä upp sig för att äta gott och öppna julklappar. Moderiktiga julkläder till kvinnor som vill ha en komplett outfit till julen.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt