Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Midiklänningar

Knälånga klänningar för alla tillfällen, i alla färger och mönster!

Letar du efter en klänning som passar lika bra på kontoret, som på after worken? Eller på middagen och festen? Säg hej till midimodellen! Med sin knälånga kjol funkar midiklänningen perfekt till mer uppstyrda tillfällen, när du vill ha aningen mer täckning än en mini – men inte riktigt som en maxi. Midiklänningen passar verkligen alla åldrar och smaker.

Midiklänningar till fest och vardag

Plagget är ständigt återkommande i trendbiblarna – alla behöver helt enkelt minst en midiklänning i garderoben! En av midiklänningens många fördelar är att den inte är för lång, och inte för kort. På Fanny Michel hittar du midiklänningar i omlottmodell och med volanger, i alla färger och mönster!

Midiklänningar fixar allt från en seriös jobboutfit, till mer uppklädda tillställningar – som middagar och fester. Du kan använda klänningen vid alla tillfällen. Dra fördel av basklänningens knälånga kjol och styr outfiten dit du vill.

Fixa looken med midikläninngen

Tack vare midiklänningens unika passform passar den alla tillställningar. Du klär lätt upp eller ned klänningen enligt dina önskemål. För en avslappnad sommarlook; varför inte välja en omlottklänning med blommigt mönster? En knälång klänning är formbar till en festoutfit för cocktailpartyn, eller utekvällar – matcha den med ett par snygga skor och accessoarer.

Vi lovar att du kommer få en iögonfallande look när du matchar klänningen med ett par höga klackar, som trendiga taxklackar eller stilett. Vill du gå efter en mer ledig, cool look? Matcha med sneakers, eller ett par boots i mocka!

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt