Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Tunikor

Fina tunikor till vardag och fest! Kom in och titta på vårt superfina sortiment av tunikor. Känn dig fin i våra blommiga och färgglada tunikor eller om du mer gillar enfärgat så hittar du det med. En spetstunika eller silkestunika är perfekt till både byxor och shorts.

Fina tunikor för dam

Det finns tunikor för alla smaker. Plagg som finns i alla former och färger. Enfärgad tunika eller färgglada modeller som livar upp varje outfit. Fanny Michel har ett brett utbud med inspirerande bilder att ta del av. Tunikor är bekväma och kan kombineras med leggings, jeans eller varför inte ett par shorts under sommarhalvåret. Ett bra basplagg som du kan använda för att skapa en unik stil där du lätt känner dig extra fin och uppklädd.

Lång tunika till vardag och fest

Ett utbud av tunikor i garderoben kommer med flertalet fördelar. Främst är det ett fantastiskt plagg som kan användas lika bra i vardagen som till fest. Tunikor som bas är ett enkelt och naturligt val. Kombinera med ett vackert smycke och du är redo för festen. Lång tunika för dam går en bit ner efter benet och är populärt att använda som en kortare klänning. En tunika i garderoben kan användas på det sätt du själv önskar!

Linnetunika, spetstunika och silkestunika

Tygets material bidrar till att skapa olika effekter och känsla för dig. Linnetunika är hjälper till att reglera temperaturen på ett naturligt sätt både vid värme och kyla. En spetstunika är väldigt fin att se på och har ofta fina detaljer som inslag. Silkestunika upplevs som otroligt len och sval mot huden. Material med unika egenskaper som all används för att skapa tunikor till dam. Prova dig fram för att hitta den tunika som du tycker bäst om.

Snygga tunikor med mönster och volang

Enfärgad tunika kan kombineras med vackra skor eller färgstarka byxor. Det finns många snygga tunikor som har mycket mönster och volang. Plagg som har det lilla extra och skapar en överraskande effekt. Dragkedja vid halsen, snören med tofsar eller spetsdetaljer runt ärmar är andra inslag som får en tunika att sticka ut från mängden. I kategorin tunikor finns det väldigt mycket att välja på till bra priser. Tunikor är ett plagg som kan användas året runt!

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt