Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Koftor

Köp fina koftor för dam online

Koftor är ett bra plagg året runt. Använd utomhus vid en sval sommarkväll eller inomhus när det är lite kyligt. Att ta på sig koftan blir då mysigt och härligt för att få lite värme. Stickade koftor till dam är mjuk och behaglig att använda och ger en varm känsla. Vid andra tillfällen när det är kyligt, men för varmt att ta på sig en jacka, är en tunnare kofta ett bra alternativ för att slippa frysa. Hos Fanny Michel hittar du koftor i flera olika färger och med snygga detaljer. En kofta är ett plagg som fungerar vid de flesta tillfällen oavsett om det är på kontoret eller på en fest – kofta är ett måste i garderoben!

Riktigt snygga stickade koftor

Idag finns det ett brett utbud av kläder att välja mellan. Under kategorin koftor kan ni hitta ett urval av både tjockare och tunnare koftor för både varmare och kallare väder. Vi säljer moderiktiga kläder till bra pris som de snygga stickade koftor som ni hittar online. Dessa damkoftor finns i olika stilar och flertalet färger för att du ska hitta en ny favorit. Välj den eller de som tilltalar dig mest genom att bläddra i lugn och ro på vår hemsida.

Lång och stickad kofta för dam

För att på bästa sätt hålla dig varm kan du välja en lång och stickad kofta. Den räcker långt ner på benen och kan därför hjälpa till och värma upp stor del av kroppen. Perfekt för dig som är lite frusen eller bara tycker att det är riktigt snyggt. Handla från oss och njut av riktigt snabba leveranser på 1–3 dagar. Utbudet på hemsidan uppdateras ständigt så besök oss med jämna mellanrum för nya favoriter.

Damkoftor på nätet – finstickad och ribbstickad

Du kan välja mellan finstickad och ribbstickad damkofta hos oss. Det kan vara en smaksak vilken som tilltalar dig mest. En grovstickad kofta för dam har rejäla maskor medan en finstickad har så täta att de knappt syns med blotta ögat. Båda typerna av koftor är mjuka och varma att använda. Du hittar en rad enfärgade koftor som utför en bra bas i en moderiktig outfit. Komplettera gärna din långa kofta med byxor och accessoarer från Fanny Michel.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt