Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Jeans

Alla behöver minst ett par jeans i garderoben! Inte minst för att det är ett otroligt skönt plagg – det är också ett av de mest användbara plaggen vi kan hitta. Enkla, tighta, löst sittande, knappar eller dragkedja – oavsett vilken stil du har så är damjeans lika snyggt. Att hitta sina nya favoritjeans kan vara den mest underbara känslan som finns, och på Fanny Michel har vi utbudet med damjeans för dig. Här hittar du ett stort utbud av olika modeller och passform, för att du ska hitta något som passar din smak och stil allra bäst!

Damjeans med snygg passform

Jeans med revärer, brodyr eller slitningar? Eller klassiska enfärgade jeans i snygga färger och modeller? Här hittar du damjeans med knappar och dragkedjor i olika utföranden. Snygga och sköna ska ett par jeans vara! Du kan enkelt matcha dina nya jeans med snygga klackar eller med ett par enkla sneakers. Ett par raka, tighta och hela jeans passar speciellt bra till vardags, med en skjorta eller enkel t-shirt. Vid festligare tillfällen kan du byta ut tröjan mot en fin blus, och låta accessoarer bära upp outfiten!

Ett par höga, löst sittande jeans är både en ledig och trendig outfit – som du kan matcha med att stoppa in tröjan i linningen. Varför inte byta ut dina sneakers mot ett par klackar så passar din outfit lika bra på kontoret som på middagen och festen. På Fanny Michel har vi även jeans med slitningar, något som verkligen går hem! Vi har också jeans med bling och spetsdetaljer som är så fina. Våra snygga ankellånga jeans passar fint när det är lite varmare. Snygga jeans och byxor för dam hittar du hos oss på Fanny Michel!

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt