Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Tjocka västar

Väst outfit

En väst är ett väldigt trendigt plagg som dessutom är mycket praktisk och bekväm att bära. Västar till dam går att matcha med ett par jeans eller varför inte snygga tights. Perfekt att ta på sig utanpå en tröja och direkt ha en moderiktigt outfit. Fanny Michel har ett varierat sortiment där det ofta kommer in spännande nyheter. Det finns allt från enfärgade västar till de som sprudlar av färg. Västar är kläder som fungerar i alla situationer och är ett utmärkt val i vardagen. Istället för att använda en jacka passar en väst bra under stor del av året. En outfit som innehåller många fördelar helt enkelt!

Väst med huva

Vid en aktiv livsstil utomhus är en väst med huva en stor fördel. Kyliga dagar eller vid mycket vind går det att fälla upp din huva och se till att huvudet är skyddat. En väst med huva blir då mer en jacka än ett vanligt plagg. Den är perfekt att använda vid promenader eller långa dagar utomhus. Att en väst med huva blir en stor favorit i garderoben är lätt och förstå. Ett funktionellt plagg som går att bära i många olika kombinationer. Du kan köpa din nästa väst genom att besöka vår butik i Göteborg eller lägga en beställning direkt i webbshoppen.

Täckväst till dam

Ett bra året-runt-plagg som är mycket populärt är en täckväst som ger en behaglig värme. Flera västar är av lång modell som också värmer långt ner över benen, exempelvis en skön lång dunväst. Istället för och bära många associerar går det och välja västar till dam med snygga detaljer. Detaljer kan vara allt från stora fickor, snyggt skärp till många detaljrika knappar. Coola västar kommer alltid att vara rätt i tiden, en väst i bra kvalitet är därför ett plagg som kommer att kunna användas under många år. Låt en täckväst till dam bli ett basplagg i garderoben vid kyliga dagar.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt