1-4 dagars leveransFraktkostnad 49krKundtjänst: info@fannymichel.seProva innan du köper - betala senare med Klarna

Köpvillkor

 

Betalning

Privatkunder i Sverige, Norge och Finland:

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder.
Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker.
När du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Läs alla Klarnas villkor här.
(Länken öppnas i ett nytt fönster)

Fakturan mailas ut i samband med att din order skickas från oss. Så var noga med att kontrollera att det är en korrekt mailadress.
För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice

Företagskunder och Danmark:

Kortbetalning
Betala säkert med kort. Vi ser aldrig ditt kortnummer utan du betalar via DIBS. De har den senaste, säkraste mjukvaran för kortbetalning över internet. Vid kortbetalning tillkommer det inga avi-avgifter.

Beställning

Beställning är bindande och man måste vara över 18 år för att beställa. I alla priser ingår moms.

Personuppgifter:
Personuppgifter hanteras konfidentiellt och används ENBART till att skicka beställningen och vid eventuell kontakt angående en order. Uppgifter lämnas inte vidare till någon tredje part.

Önskar ni att era uppgifter raderas från vårt system så kan ni kontakta oss på info@fannymichel.se så hjälper vi er.

Kundservice

Om ni har några frågor eller undrar över något är ni välkomna att höra av er till oss på info@fannymichel.se, vi svarar inom 48 timmar under arbetsdagar.
Om du aldrig har handlat av oss tidigare & känner dig osäker på något, tveka inte att höra av dig. Vi hjälper dig mer än gärna!
Vi sätter stort värde på våra kunder & lägger därför ner "det lilla extra" för att se till att just du skall bli nöjd!

Har ni frågor kring sortiment i butikerna är ni välkommna att ringa dit.
Göteborg: 031-130021
Stockholm: 08-14 15 90
Webbshopsfrågor besvaras via info@fannymichel.se

Leverans

Vi levererar till Sverige, Norge, Danmark och Finland. För att beställa från Norge hänvisar vi till vår norska site; www.fannymichel.no. Där finner ni också all info gällande beställningar till Norge.

Vår leveranstid till Sverige, Danmark och Finland är vanligtvis 1-4 arbetsdagar från den dag vi mottagit er beställning. (Vid storhelger kan viss försening i leveransen uppkomma) Vi skickar våra försändelser med PostNord. En orderbekräftelse skickas automatiskt via e-mail.
Observera att det kan ta 1-3 arbetsdagar för PostNord att leverera efter det att ordern skickas från oss.

Om en leveransförsening uppstår från vår sida meddelar vi dig detta via e-mail. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförsening. Vi gör alltid vårt bästa för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Ersättning utgår inte fannymichel.se vid en ev. leveransförsening.

Kunden är skyldig att anmäla eventuella transportskador till PostNord samt till oss inom 5 arbetsdagar från det tillfälle varan togs emot.
Allt emballage och alla varor måste sparas i oförändrat skick hos kunden tills dess att ärendet är löst hos PostNord.

Frakt

Sverige:
49 SEK
Norge:
99 NOK
Danmark:
80 SEK
Finland:
8 €

 

Önskar du expresshantering inom Sverige?
Maila oss på info@fannymichel.se så kan vi förhoppningsvis lösa det. Ordern måste då vara lagd mot faktura.
Det tillkommer 49 kr i expressavgift.

Retur

Du har rätt att byta eller returnera varorna i 14 dagar från det att du har mottagit paketet.
Detta förutsatt att varorna är i återförsäljningsskick. Du får naturligtvis prova varorna för att se att de passar, men var försiktig med smink, parfym och dylikt.

Skor får endast provas inomhus. Alla etiketter och originalförpackningar, så som skolådor, ska skickas med tillbaka. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och eventuella tillbehör. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalförpackningen i ett annat emballage, exempelvis samma som du mottog beställningen i.
Vi förbehåller oss rätten att ta ut kostnaden av en eventuell värdeminskning om varan hanterats i större omfattning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

Du är ansvarig för varan tills dess att den ankommit till oss, varor som inte kommit fram återbetalas ej.

Vi eftersträvar att återgivningen av produkterna i webbshopen ska vara så nära verkligheten som möjligt. Vi kan dock inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Exempelvis kan vi inte garantera att de proportioner och färger som visas i webbshopen exakt återger plaggens verkliga proportioner och färger. Hur färgerna återges beror t.ex. på din skärm, ditt grafikkort samt övriga inställningar i din dator eller dylikt. Färger kan också upplevas olika i olika ljus och miljöer.

Sverige:
När du använder vår returetikett debiteras du 39kr för returfrakten. Det går även bra att använda sig av PostNords andra tjänster, du står då själv för kostnaden direkt hos ditt ombud.
Skicka då till följande adress:

ToSis AB
Hedeforsvägen 9
44361 Stenkullen

Danmark och Finland:
Returen skickas på valfritt sätt till nedanstående adress;
Send your return to the following address;

ToSis AB
Hedeforsvägen 9
44361 Stenkullen
SWEDEN

Byte

Sverige:
När du gör ett byte står vi för returavgiften vid användning av den bifogade returetiketten, medan kunden står för frakten på den nya ordern.
Du lägger själv en ny beställning i webbshopen på det du vill byta till. Du fyller i ditt första ordernummer och namn på retursedeln. Längre ner skriver du i ditt nya ordernummer som du fick med i den nya beställningen.

Om du har några frågor så kan du kontakta oss på info@fannymichel.se eller läsa i FAQ.
Vi behandlar din retur inom 7 arbetsdagar från att vi har mottagit den. Vid ett byte så är det alltid den nya ordern som ska betalas medan den tidigare korrigeras/återbetalas.
All återbetalning sker via Klarna. Kontakta dem på 08-120 120 10 vid frågor om din faktura/betalning.

Danmark och Finland:
Vid ett byte lägger du en helt ny order i webbshopen. Du fyller i ditt första ordernummer och namn högst upp på retursedeln. Längre ner kryssar du i rutan för byte och skriver i ditt nya ordernummer som du fick med i den nya beställningen.
Skicka sedan returen till nedanstående adress. Din nya order behandlas precis som vanligt och din retur registreras inom 7 arbetsdagar från att vi har mottagit den. Betalningen för din första order korrigeras då samt att frakten för din nya order plockas bort.

In case of an exchange, place a brand new order on our website. You enter your first order number and name at the top of the return slip.
Further down, check the box for exchange and write in your new order number that you get with the new order.
Send your return to the address below. Your new order will be processed as normal and your return will be registered within 7 business days of receipt.
The payment for your first order will then be corrected and the cost of shipping for your new order will be removed.

ToSis AB
Hedeforsvägen 9
44361 Stenkullen
SWEDEN

Reklamation

Skulle något inte stämma med din beställning så kontakta oss direkt på info@fannymichel.se för att få reklamationsuppgifter.
Vi tar emot din felanmälan och återkommer med hur vi går vidare med ärendet, felanmälan måste dock ske inom 5 dagar från att du mottagit din order.

Vi kan inte garantera att en reklamation godkäns om inte dessa hänvisningar följs.
Skulle vi motta en vara i retur som inte är en godkänd reklamation förbehåller vi oss rätten att skicka ut varan på nytt och debitera kunden 100 SEK.

Kunden är skyldig att anmäla eventuella transportskador till PostNord samt till oss inom 5 arbetsdagar från det tillfälle varan togs emot. Kunden skall därför inspektera varans skick samt avemballera varan direkt efter mottagandet. Vid eventuella transportskador skall emballaget sparas för eventuell retur eller utbyte av vara.

Vi lämnar ingen reklamationsrätt på kläder märkta med andrahandssortering.

Ej uthämtade paket/felaktig information:
Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från PostNord eller om kunden fyllt i felaktiga uppgifter som gör att beställningen inte kan levereras förbehåller vi oss rätten att debitera er 150 SEK/15 €. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt och hantering.

Skötselråd:
Håll dina smycken fri från smuts, kosmetika, hårspray och parfym. Undvik vatten och starka kemikalier.

Är en vara märkt med handvätt så är det endast tvätt för hand som gäller, ej tvättmaskinens handtvättsprogram.

Användande av sköljmedel på kläder kan påverka dess struktur, form och färg. Detta görs därför på egen risk.
Detsamma gäller fläckborttagningsmedel på samtliga av våra varor.

Jeans rekommenderas att tvätta så sällan som möjligt då de inte har samma tvättbehov som andra plagg, utan med fördel vädras för att hållas fräscha. Vill man dock tvätta dem är ungefär mellan var fjärde till sjätte användning är lagom.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

 

Göteborg

031 - 13 00 21

Korsgatan 2

411 16 Göteborg

Stockholm

08-14 15 90

Triewaldsgränd 3

111 29 Stockholm

Sociala medier

FacebookInstagramYoutube

Fanny Michel

Leverans & byte

Har du frågor om leverans och byte?

Klicka här!
Klarna

Powered by Jetshop