Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Väskor

En dams outfit blir aldrig helt komplett utan en tjusig väska, var annars ska man bevara sina värdesaker när man är ute för dagen? Vi har väskor som passar både till den enkla vardagen och när du vill vara festfin. Söker du efter en handväska, en axelväska eller kanske en necessär? Har du ett öga för detaljer så kan du hitta allt ifrån brodyr, kedjor och fransar på våra tjusiga väskor. Du kan hitta allt detta och mer här i vår webbutik. Välkomna in!

Praktiska och snygga väskor

Väskor är ett praktisk tillbehör som används av damer i alla åldrar. Fanny Michel har ett brett sortiment av väskor till dam i alla storlekar. Till vardags kan det finnas behov av en lite större, där dokument och en bärbar dator till arbetet kan förvaras när du är på språng. Vid fest och andra tillställningar kan det räcka med en liten väska till läppstiftet och mobiltelefonen. För många kvinnor är väskor med dragkedja ett måste varje dag. Vi säljer moderiktiga väskor som blir en snygg detalj att använda. Upptäck det breda utbudet av väskor i olika former och material, här finns något för alla.

Vackra väskor till dam

Låt vackra väskor bli ett naturligt inslag både i vardagen och på resa. Utbudet av väskor uppdateras ständigt med spännande nyheter. Här återfinns enfärgade väskor och de med mycket färg och mönster. Låt väskor till dam bli den sista detaljen till en komplett outfit och visa upp din personlighet. Många väskor har intressanta detaljer att upptäcka. Kedjor i guld, tofsar eller en väska med ett riktigt mjukt och fluffigt tyg. En väska är inte bara en väska, det är en förlängning av kvinnan som följer med överallt. Från Fanny Michel kan du alltid handla mot faktura från Klarna och det är snabb leverans av produkterna.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt