Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Sneakers

Vill du pigga upp din style och outfit lite extra kan du göra detta med snygga smycken. Halsband, ringar och armband är några av de smycken som vi har. En av våra populäraste halsband är våra fjäderhalsband som finns i alla dess färger. Dessa passar till de flesta stylen och ger ett nytt liv i outfiten. Man skulle kunna tro att händerna inte är viktiga i sitt personliga uttryck men hur du tar hand om de kan, ge ett helt nytt intryck. Här på Fanny Michel kan du hitta söta ringar att smycka dina fingrar. Vi har även egen designade armband med berlocker och fina budskap som vi är väldigt stolta över. Perfekta som presenter till mamma, syster, vän och kvinnan i ditt liv.

Snygga sneakers dam

Sneakers är de mest populära skorna som används dagligen. De är både mycket bekväma och fungerar att använda till de flesta outfits. Moderna och snygga sneakers till dam passar bra att använda hela dagen för att både stå och gå i. Både vuxna och barn använder sneakers som skor i alla vardagliga situationer. I början av 1900-talet tog man fram skor, som liknar sneakers, till elitidrottare. Skomodellen fick ett starkt genomslag och blev snabbt en gymnastiksko till vanliga människor. Idag finns det ett bredare utbud än någonsin – hitta dina nästa sneakers hos Fanny Michel.

Snygga sneakers till klänning

Få skomodeller är så mångsidiga som de snyggaste sneakers för dam. De går att använda till de flesta kläder såsom klänning, jeans eller kostym. Låt din outfit bli komplett med ett par sneakers som du verkligen trivs i. Skorna håller hög kvalitet och kommer därför att kunna användas under lång tid. Använd de på arbetet, i vardagen eller till fest. Att kombinera en sommarklänning med sneakers är helt rätt för dig som vill ha en modern och passande outfit vid varje tillfälle.

Coola sneakers!

Trendiga och coola skor när de är som bäst – sneakers finns i många olika modeller. Fanny Michel har ett brett utbud med de senaste trenderna. Sortimentet är alltid uppdaterad och vi fyller löpande på med spännande nyheter. Det innebär exempelvis sneakers som både har hög och låg sula. Chunky modeller som sticker ut och passar varje personlighet. Sneakers som är vita, svarta, beige och flera andra färger. Andra modeller har snygga detaljer i form av guld eller leopardmönster. Uppdatera din garderob med ett par skor som kan användas varje dag.

Sneakers i Göteborg

Hos Fanny Michel kan du handla både fysiskt och online. Butiken finns centralt belägen i Göteborg. Här hjälper vi gärna till att visa och hitta sneakers i canvas, mocka och andra material. Du kan också beställa sneakers online med leverans inom 1–3 dagar. På hemsidan finns den information du behöver om de sneakers vi säljer. Både storlek samt innermått på sulan är angivet. För att slippa onödiga returkostnader kan du mäta din fot innan du beställer, för att lättare välja rätt storlek. Välkommen att handla moderiktiga kläder och skor både i vår butik och i vår webbshop.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt