Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Inredning

Här på Fanny Michel hittar du inte bara kläder och accessoarer. I vår webshop och i våra butiker finns även diverse unika inredningssaker för den som vill ge sitt hem ett extra lyft. Du kan bland annat hitta porslin, tjusiga smyckeskrin och julornament.

Inredning online

Skapa ett levande och trivsamt hem genom att fylla det med vacker inredning. Vi säljer inredning både online och i vår butik i Göteborg. Inredning till kök, som dekoration och all typ av porslin. Koka ditt te i en vacker porslinskanna och avnjut det från en tekopp på fat. Servera med gott tilltugg på ett kakfat i glas – allt detta och mycket mer finner du hos Fanny Michel. Att duka fram med glas och porslin som är lite finare kan vara extra roligt vid högtider som födelsedagar. Porslins servis är en uppskattad present att ge bort till någon som du håller kär. Perfekt som födelsedagspresent eller bara som en fin överraskning!

Fina prydnadssaker

Inred på ett personligt sätt genom att använda en variation av fina prydnadssaker. Låt prydnadssaker av djur flytta in och skapa ett spännande inslag. I sortimentet som ständigt uppdateras finns det flera små och vackra prydnadssaker att köpa. Det går att matcha resterande inredning genom att välja prydnadssaker som är exempelvis vita eller guld. Bli inspirerad och upptäck nya favoriter att placera ut. Att använda sig av fina prydnadssaker i glas och porslin är något som aldrig blir omodernt. Många väljer att kombinera det bästa av två världar genom att använda både ärvda prydnadssaker från mor- och farföräldrar tillsammans med nya. En härlig mix av föremål som du tycker bäst om.

Juldekorationer inomhus

Skapa en magisk julkänsla med många juldekorationer. Juldekorationer inomhus finns i form av alla de klassiska figurerna som julgranar, tomtar, snöflingor och allt annat som hör högtiden till. Dekorera en julgran med vackra inslag i guld, grönt, rött och andra juliga färger. Vi säljer unika julgransdekorationer som fungerar lika bra i en julgran av plast som en av äkta vara. Julen handlar om att vara tillsammans. Skapa en mysig plats att umgås på och handla inredning som kommer att användas år efter år. I webbshopen kan du se juldekorationer och få inspiration till kommande jul.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt