Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Boots

Boots med eller utan klack

Vad föredrar du då det kommer till boots? Vill du ha ett par med eller utan klack? Hos oss finns det modeller för alla. Ett par med klack till speciella tillfällen och ett par boots utan klack att använda på jobbet. Välj färg, form och material som passar dina önskemål och behov. Boots fungerar dessutom att använda som skor året om, både till en snygg klänning och jeans. Hitta dina favoriter online hos oss.

Nitar på svarta boots för dam

Svarta boots med nitar passar dig som vill ha något lite extra. En rejäl sula och klackhöjd från fem centimeter i kombination med mycket nitar ger dig en tuff outfit. På bootsen finns detaljer i form av spännen och en snygg design. Skon är i syntetmaterial och normala i storleken. Sulan har ett mönster som ger bra grepp på underlaget. Boots med nitar är bekväma och otroligt tuffa på en och samma gång.

Boots med snörning och fransar

Boots med snörning och fransar är inte bara ett par skor utan kan utgöra fokus i en hel outfit. Enkla baskläder tillsammans med ett par boots som har det lilla extra blir riktigt snyggt tillsammans. Vi vet hur avgörande de små detaljerna är och säljer därför boots till dam som har det lilla extra. Oavsett om det är boots med snörning, klack eller nitar du söker hittar du dina nya favoriter online hos oss.

Matcha med snygg klänning

Boots till klänning är riktigt snyggt och användbart alla dagar i veckan, oavsett tillfälle. Matcha din favoritklänning tillsammans med ett par boots med fransar eller nitar. I lugn och ro kan du klicka dig runt på webbplatsen och hitta dina nya favoriter. Moderiktiga kläder till bra pris. Färger, former och detaljer som kan lyfta fram dig på bästa sätt. Här hittar du boots för dam med eller utan klack och i många olika färger och former.

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt