Hämta i butik - Fraktfritt! Frakt från 59 kr 1 - 3 dagars leveranstid Betala med Walley

Skor

Köp skor online

Skor är inte bara något att ha på fötterna utan en detalj som varje outfit kräver för att vara helt komplett. Vi erbjuder sandaler, boots, sneakers och mycket mer. Här hittar du skor på nätet både med och utan klackar. En viktig sak med skor är detaljerna. Nitar, fransar och remmar är några exempel på hur skor höjer en outfit lite extra oavsett om det är till vardags eller fest, samtidigt som de är riktigt bekväma att använda.

Snygga sandaler för dam

Sommartid är sandaler det rätta valet av skor. Våra modeller är enkla att ta av och på tack vare dragkedjan på baksidan av skon. Det finns en knäppning på sidan för att enkelt kunna justera remmarna för bästa passform. Sandalerna finns med flera olika detaljer som exempelvis både pärlor och fransar. Tyget på skorna finns i flera olika färger, bland annat beige och svart. Ett mjukt material i syntet som dessutom är lätt att hålla rent.

Passande skor till klänning

Få saker är sommar så mycket som ett par snygga sandaler och en fräsch klänning. Kombinationen fungerar lika bra på ett bröllop som i vardagen. En enkel klänning passar väldigt bra tillsammans med sandaler som har vackra detaljer. Pärlor som pryder fotleden och lekfulla fransar kommer att leda till positiva reaktioner från omgivningen. Sandalerna har en låg klack och är väldigt bekväma att både stå och gå i. Gör din sommaroutfit komplett med ett par sandaler från vårt fina sortiment.

Hitta fina skor på nätet

Det bästa med att handla skor på nätet är att du i lugn och ro kan sitta och jämföra olika modeller. Hitta färger, former och detaljer som passar just din smak. Hos oss finns information med mått på varje modell av sandaler. Du kan mäta så att både innermåttet och ankelbandet kommer att sitta riktigt bra på din fot. Hitta sandaler online som du kan använda under hela sommaren för att få din outfit att bli komplett!

Sorterat på:

    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt